به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، چهارمین جشنواره تولیدات آموزشگاههای آزاد هنری کشور، روز گذشته (8 بهمن) با قرائت پیام شاه آبادی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع خاتم الانبیاء(ص) رشت آغاز شد.
بر اساس این گزارش، چهارمین جشنواره تولیدات آموزشگاههای آزاد هنری کشور در چهار محور تجسمی، خوشنویسی، نمایش و موسیقی و با حضور 275 آموزشگاه هنری از سراسر کشور برگزار شده است.
منصور ایمانی در حاشیه برگزاری این جشنواره به خبرنگار شبستان، گفت: از مجموع 275 آموزشگاه هنری، 130 آموزشگاه در بخش هنرهای تجسمی بالغ بر یک هزار و 500 اثر ارسال کردهاند که 200 اثر از میان آنها انتخاب شده و به جشنواره راه یافته است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه در رشته نمایش، 35 آموزشگاه با 35 اثر شرکت کردهاند، تصریح کرد: از این تعداد 8 اثر انتخاب شده و به جشنواره راه یافته است.
وی به معرفی آثار نمایشی اشاره کرده و گفت: در این جشنواره نمایش "آن مرد آمد" به کارگردانی امید نیاز از اصفهانی، نمایش "آمین گفتن مردگان در عنبر" به کارگردانی حامد اخباری از گیلان"، نمایش "دهانی پر از کلاغ" به کارگردانی مجید بهنامی فر از خراسان رضوی، نمایش"هنگامه ای که آسمان شکافت" به کارگردانی محمد حسن شمس آبادای از خراسان رضوی، نمایش "مومیا" به کارگردانی حسن عابدی از خراسان شمالی، نمایش " قهوه قجری" به کارگردانی امیر بدر طالعی از گیلان، نمایش "آه از دست این ویکتور هوگو" به کارگردانی رادمهر کاشانی از اصفهان و نمایش "کبوتران چاهی" به کارگردانی مجید واحدی زاده از اردبیل به روی صحنه می روند.
ایمانی با اشاره به اینکه در رشته موسیقی نیز 109 آموزشگاه موسیقی با یک هزار و 400 اثر شرکت کردهاند، تصریح کرد: این تعداد اثر مربوط به 230 هنرمند است و از میان آنها هشت گروه نوازندگی سازهای کلاسیک غرب، سه گروه آواز گروهی، پنج گروه موسیقی نواحی، 9 گروه موسیقی سنتی، 44 هنرمند تکنواز سازهای ایرانی، 29 هنرمند تکنواز سازهای کلاسیک غربی و 2 نفر در بخش آواز پاپ به جشنواره راه یافتهاند.
وی با اشاره به اینکه چهارمین جشنواره تولیدات آموزشگاه های آزاد هنری کشور از (۸ تا ۱۰ بهمن) سال جاری در رشت در حال برگزاری است، خاطرنشان کرد: مراسم اختتامیه این جشنواره نیز با حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن ورزش مجتمع خاتم الانبیاء(ص) رشت برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما