به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار « غلامرضا سلیمانی» امروز در جریان سفر خود به استان مرکزی در آیین بهره برداری از ۴۰ واحد مسکونی برای ولی نعمتان انقلاب در سطح استان مرکزی، ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر گفت: به برکت مجاهدت های گروه های جهادی بسیج سازندگی در سطح استان مرکزی شاهد بهره برداری از ۶۴۰ پروژه محرومیت زدایی بودیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به اینکه این پروژه ها عمدتا ساخت منزل برای محرومین بود، افزود: گروه های جهادی در استان مرکزی تنها به ساخت خانه اکتفا نکرده اند بلکه به فکر تجهیزات لازم برای زندگی برای ولی نعمتان انقلاب نیز بودند.
وی با اشاره به اینکه با تلاش های انجام شده امکانات لازم برای گذراندن یک زندگی معمولی به همت بسیجیان جهادگر برای اقشار آسیب پذیر و نیازمندان و محرومین فراهم شده است، ادامه داد: استان مرکزی در خصوص توزیع جهیزیه گام بلندی برداشته و بیش از ۱ هزار و ۲۰۰ سری جهیزیه توزیع کرده که این مهم یک اقدام اثربخش و امیدوار کننده است.
این مقام مسئول در ادامه به انجام پروژه های قابل توجه در استان مرکزی اشاره کرد و ادامه داد: جهت گیری سپاه روح استان مرکزی و خدماتی که بسیج سازندگی استان ارائه داده در بین سپاه های استانی برجسته و قابل تحسین است و این روند با برنامه ریزی های انجام شده در سال ۱۴۰۰ با قوت دنبال می شود.
در ادامه این مراسم سردار «محسن کریمی» نیز ضمن تقدیر از تلاش ها و مشارکت های گروه های جهادی گفت: خوشبختانه در طول سال های اخیر با طنین انداز شدن روحیه جهادی در بین اقشار و آحاد مختلف مردم در استان مرکزی، شاهد اثربخشی فعالیت ها هستیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه بیش از ۱ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در سامانه اطلس گروه های جهادی درسطح استان فعال هستند، ادامه داد: این عزیزان در بیش از ۲۲ قشر خدمات تخصصی ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: در سال ۹۹ با توجه به احساس نیازی که در سطح استان وجود داشت انجام پروژه های محرومیت زدایی در دستور کار قرار گرفت که بیش از ۶۴۰ پروژه به بهره برداری رسید.
این مقام مسئول ادامه داد: این پروژه ها عمدتا شامل کانال کشی آب کشاورزی، لایروبی قنوات، لولهگذاری زمینهای کشاورزی، لایروبی رود آبها، ساخت استخر ذخیره آب، ساخت زمینهای ورزشی روباز، اجرای پروژههای انتقال آب شرب و غیره بوده اند.
سردار کریمی اشتغال را از دیگر مسائل مورد توجه سپاه دانست و بیان کرد: در سال ۹۹ بیش از ۶۰۰ فرصت شغلی پایدار به وجود آمد که بخشی از آنها از طریق فعالیت در ۱۴ عرصه اقتصاد مقاومتی از جمله پرورش ماهی، مرغ، شترمرغ، دام، بوقلمون، کشت گیاهان دارویی، زعفران، باغات داربستی انگور، زنبورعسل و سایر موارد بوده است.
نظر شما