حمایت از قانون اشتغال معلولان و مناسب سازی اماکن عمومی ضروری است

ثمینی با بیان اینکه برای مقابله با افزایش معلولان در جامعه باید آموزش های قبل از ازدواج تقویت شوند، افزود: حمایت از قانون اشتغال معلولان و مناسب سازی اماکن عمومی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « محمود ثمینی» امروز(9 بهمن) در دهمین جلسه کارگروه، فرهنگی ، سلامت ، زنان و خانواده با دستور بررسی وضعیت معلولان و  اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با آنفلونزا، اظهار داشت: برای مقابله با افزایش معلولان در جامعه باید آموزش های قبل از ازدواج را تقویت کنیم.

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به کمبود تجهیزات و امکانات افزود: باید با برنامه ریزی مناسب کمبود تجهیزات و امکانات ویژه نگهداری و تولد فرزندان را رفع کنیم.

 

وی تصریح کرد: به هرحال امکان بدنیا آمدن فرزندان معلول وجود دارد که باید بهزیستی استان به عنوان متولی ساماندهی امور آنان فعالیت نماید اما دستگاه های اجرایی دیگر هم باید کمک کنند تا به امور این عزیزان رسیدگی شود.

 

ثمینی در خصوص مناسب سازی اماکن عمومی برای معلولان و جانبازان گفت:  لازم است تلاش و جدیت بیشتری در این زمینه توسط مسئولان ذیربط از جمله شهرداریها صورت پذیرد و در اماکن فرهنگی ، هنری، مذهبی و ورزشی و حتی تفرجگاهها به امر مناسب سازی محیطی توجه شود و هر دستگاه اجرایی در هر کدام از موارد که مسئول هستند اقدامات لازم را انجام دهند. 

 

معاون استاندار افزود:  سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی هم در این زمینه به مسئولیت خود عمل کنند.

 

ثمینی با اشاره به ظرافت و دقت همه جانبه به امر مناسب سازی معابر و اماکن عمومی جهت استفاده معلولان گفت:  مدیران حتمأ دقت کنند که این مناسب سازی به معنای واقعی آن صورت پذیرد و افراد بتوانند به سهولت به امورشان برسند نه اینکه رفع تکلیف نمایند.

 

وی با بیان اینکه نگاه دینی و اساسی به موضوع حتی مقدم بر قانون است گفت: مصوبات جلسه منطبق با قانون است و بایستی صد در صد تحقق یایند. ما مصوبه غیر اجرایی نباید داشته باشیم و هرمصوبه که تصویب شد باید اجرا شود. 

 

معاون استاندار گفت: در خصوص اجرای مصوبه و قانون حمایت از اشتغال معلولان باید جدیت بیشتری به خرج دهیم. معلولان اگر در یک زمینه دارای نقص هستند در هزاران زمینه دارای استعداد و توانمندی هستند. ما نمی گوئیم در ‍‍‍‍پست های عملیاتی از معلولان استفاده شود ولی در هر پستی که می توانند فعالیت کنند قانون باید اجرا شود و 3 درصد سهم آنان از اشتغال را که حق شان است باید جدی گرفته و اقدام کنیم. 

 

ثمینی در خصوص موضوع آنفلونزای فوق حاد پرندگان گفت این بحث به حوزه پدافند غیر عامل مرتبط است اما با توجه به ابعاد اجتماعی آن لازم است دستگاه های اجرایی  از جمله؛ دامپزشکی، علوم پزشکی، محیط زیست و نیروی انتظامی برنامه جامع و مدونی برای پیشگیری از شیوع آن در سطح جامعه داشته باشند.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان اظهار کرد: خوشبختانه در لرستان تا کنون موردی از این بیماری مشاهده نشده است.

 

وی اظهار کرد: با توجه به ویروسی بودن بیماری و اینکه قابلیت انتقال از سایر نقاط کشور را به استانمان دارد لازم است مراقبت های ویژه ای اجرا شود، تا انشاء الله از این بیماری استانمان در امان باشد.

 

کد خبر 1020536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha