به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «علی اکبر نوایی» امروز(۴ بهمن) در نشست مدیرکل دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزههای علمیه با اشاره به کارهایی که در زمینه نخبگان و استعدادهای برتر انجام شده است، گفت: هدف این است که این دسته از طلاب در حلقات علمی به حد صاحب نظری و تولیدات بنیادی برسند و حرکتی جدی و پویا و در نتیجه بالندگی ایجاد شود.
مسئول مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه بحث نظریهپردازی و طرح روش شناسی نظریه پردازی در سال ۹۸ اجرا شده، اظهار کرد: طرح های استاد راهنما، کشف مسئله، تفسیر متن و تحلیل روش محتوا و انتشار مجلات فقه حکومتی و ایدههای نخبگانی از دیگر کارهایی است که از سوی این مرکز اجرا شده یا در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون شش گروه فعال فقه حکومت، فقه تمدن، علوم انسانی، اخلاق، عدالت و مهندسی فرهنگی در قالب طرح شهید بیاضی زاده با نظارت این مرکز فعالیت دارند، گفت: میز مطالعاتی جواهر الکلام با تطبیق دیدگاه های امام راحل، مقام معظم رهبری و صاحب جواهر در قالب دو گروه اقتصاد و سیاست در حوزه علمیه خراسان فعال شده است.
حجت الاسلام «حسین فولادی» نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از خدمات علمی این جامعه، چاپ و نشر نزدیک ۱۰۰ اثر در سال گذشته و ۱۲۰ ایده و طرح در کنار خدمات مالی و معیشتی بوده است، خاطرنشان کرد: پس از رفع بیماری کرونا، سفرهای علمی برای این قشر حوزوی در کنار مسئله و طرح جذب استعدادهای درخشان از ابتدای سال ورود به حوزه، مد نظر قرار می گیرد.
مدیرکل دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزههای علمیه به فاز دیگر اهداف جامعه نخبگانی مرکز خدمات یعنی رویکرد حمایتی طرح شهید بیاضی زاده اشاره و ابراز کرد: کارها می بایست ناظر به نیازهای نظام و جامعه تعریف شود و نخبگان به جایگاهی برسند که مسائل انقلاب و نظام را بررسی و نیاز سنجی کنند و در واقع دغدغه نخبگانی برای مسئله های نظام اسلامی بیش از پیش شود.
وی افزود: انتظار میرود مستعدان در کنار پاسخ به نیازهای فکری و فقهی جامعه و نظام، در زمینه مدیریت به توان بالایی برسند و از سوی حوزه علمیه به نهادهایی که نیاز دارند، معرفی شوند.
نظر شما