محمد رضا کماسی، کارشناس تبلیغات و موسسات فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به لزوم جمع آوری اطلاعات پایه مربوط به کانون های آگهی و تبلیغاتی در سطح استان و تدوین بانک اطلاعات در این حوزه در نظر است اطلاعات مورد نظر با همراهی و مشارکت مدیران مسئول کانون ها جمع آوری و در تصمیم گیری ها و آمارهای ستادی مورد استفاده قرار گیرد.
وی تصرِیح کرد: از این رو پرسشنامه این طرح در پایگاه اطلاع رسانی این اداره کل به نشانیhttp://Kermanshah.farhang.gov.ir (در بخش فرمها و مستندات-فرم مشخصات کانونهای آگهی و تبلیغاتی استان کرمانشاه) به صورت فایل متنی قابل دریافت "پرینت" آماده بهره برداری مخاطبان است.
کماسی، عنوان کرد: صاحبان امتیاز یا مدیران مسئول کانونهای تبلیغاتی می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی اداره کل پرسشنامه مذکور را در رایانه دریافت کنند و با تکمیل اطلاعات، آن را به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تحویل نمایند.
وی اضافه کرد: اطلاعات خواسته شده باید حداکثر تا پایان بهمن سال جاری در اختیار این اداره قرار گیرد که این امر در جمع بندی نمرات کانون ها و تعیین درجه آنها موثر است.
کارشناس تبلیغات و موسسات فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، در ادامه تصریح کرد: هم اکنون 107 کانون آگهی و تبلیغاتی و 21 موسسه فرهنگی و هنری دارای مجوز رسمی در استان کرمانشاه فعالیت می کنند که البته 27 پرونده تقاضای تاسیس کانون تبلیغاتی در استان در حال بررسی است.
وی همچنین به وجود 30 کانون آگهی و تبلیغاتی نیمه فعال و غیر فعال در استان اشاره کرد و گفت: مجوز تعدادی از این کانون ها طبق قوانین و مقررات و آئین نامه های تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کان لم یکن تلقی می شود.
کماسی در پایان عنوان کرد: این اداره قصد دارد با همکاری و تعامل بیشتر با موسسات فرهنگی و هنری و کانون های آگهی تبلیغاتی، بیش از پیش در جریان فعالیت های این مراکز قرارگیرد و همچنین با مراکزی که قوانین و مقررات را نادیده گرفته و یا پروانه فعالیت رسمی ندارند، برخورد قانونی خواهد شد.
پایان پیام/.
نظر شما