به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حسین فلاحی در ارتباط تلفنی با برنامه «گفتگوی اجتماعی» رادیو گفتگو با موضوع بازگشایی مدارس در مناطق رنگی کرونایی گفت: با توجه به این که موضوع بازگشایی مجدد مدارس با پیگیری فرآیند بودجه در مجلس همزمان شده است، جلسه اختصاصی به این منظور برگزار نشده است.
وی افزود: با توجه به نشستهایی که در ابتدای سال تحصیلی با وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، مقرر گردید برای مناطقی که اینترنت پاسخگوی نیاز دانش آموزان است از فضای مجازی، برای دیگر مناطق از شبکههای تلویزیونی و در مکانهایی که دسترسی بسیار پایین است، درس نامه برای آموزش استفاده شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این که بیشتر مناطقی که دسترسی ضعیفی به اینترنت دارند از نظر شیوع ویروس در وضعیت سالم قرار دارند، عنوان کرد: تعداد دانش آموزان در این مناطق بسیار کم است و امکان برگزاری کلاسهای حضوری با رعایت پروتکلها وجود دارد.
فلاحی در ادامه مصاحبه تلفنی با رادیو گفتوگو اظهار کرد: متاسفانه بخش زیادی از توافقاتی که در جلسه نمایندگان و وزارت آموزش و پرورش پیش از بازگشایی مدارس مصوب شد اجرایی نشده است.
وی تاکید کرد: برای ترم دوم باید این مشکلات برطرف شود یعنی در مناطقی که امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری وجود دارد، هر چه سریعتر مقدمات تشکیل کلاسها فراهم شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: کمیسیون، طرحهایی برای رفع نیازهای و تامین تجهیزات و امکانات آموزشی برخی از مناطق دارد که در این راستا در تلاش است تا ردیفهای بودجهای را در لایحه بگنجاند و منابع مالی آن را از راه اعتبارات ستاد مقابله با کرونا تامین کند.
فلاحی با اشاره به پیشنهاد مجلس درباره تغییر ساعت آموزش گفت: بر اساس این طرح قرار است ساعت اداری و آموزشی با هم همزمان نباشند تا بخش بزرگی از مشکل ترافیک اینترنتی حل شود. البته این پیشنهاد فعلا در مرحله کارشناسی است و در صورت مثبت بودن اجرا خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه نمایندگان در جریان محدودیتهای آموزش و پرورش هستند، اظهار کرد: امیدواریم دولت و نهادهای دیگر مانند ستاد اجرایی برای رفع مشکلات این حوزه وارد شوند چرا که بیم آن میرود که این بیماری طولانی شود، تعداد افراد بازمانده از تحصیل افزایش یابد و در پی آن خسارات جبران ناپذیری را به کشور وارد کند.
نظر شما