آمار اعتیاد به مواد مخدر صنعتی نگران کننده است

رئیس دادگستری رفسنجان گفت: ۷۰ درصد از طلاق ها در رفسنجان به دلیل اعتیاد به مواد مخدر اتفاق می افتد و اعتیاد به مواد مخدر صنعتی نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان حجت الاسلام مهدی پورمحمدی شنبه ( 27 دی ) در جلسه شورای اجتماعی شهرستان در محل فرمانداری رفسنجان بیان کرد: عدم آموزش مناسب موجب بروز آسیب های اجتماعی می شود.

 

 

رئیس دادگسری رفسنجان افزود: یکی از آسیب های مهم اجتماعی اعتیاد است که هم عامل و هم معلول است و این آسیب اجتماعی باعث شده بسیاری از خانواده ها از هم پاشیده است، در بحث آسیب اجتماعی طلاق هم عدم آشنایی زوجین با تکنیک های زندگی و نیز عدم سواد اجتماعی موجب جدایی می شود.

 

 

 

وی ادامه داد: بخشی دیگر از طلاق ها هم به دلیل مسائل فرهنگی و فضای مجازی و برخی دیگر هم بر اثر عدم آشنایی زوجین با تکنیک های زندگی است.

 

 

حجت الاسلام پورمحمدی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از زندانیان به دلیل اعتیاد به مواد مخدر  به سال های طولانی 10 تا 20 سال و یا برخی حبس ابد محکوم شده اند، تصریح کرد: در 90 درصد کسانی که طلاق صورت گرفته است یکی از والدین به مواد مخدر شیشه، کراک، قرص های روان گردان و ... اعتیاد دارد که این مسئله مواد مخدر صنعتی نگران کننده است.

 

 

 

وی اظهار کرد: لذا تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد عرضه مهیا می شود به طوری که در کلان شهرها مانند تهران از زمانی که شخصی بخواهد مواد مخدر تهیه کند تا به دست او برسد 15 دقیقه طول می کشد.

 

 

 

وی به بحث مشروبات الکلی هم اشاره کرد و گفت: در سال 92 یک هزار نفر در رفسنجان بر اثر مسمومیت به این ماده به بیمارستان ها مراجعه کردند که حدود 12 نفر فوت کردند، در همان سال بیش از 14 کارگاه تولید مشروبات الکلی در این شهرستان منهدم و جمع آوری شد و در این راستا 450 نفر دستگیر شدند که 250 نفر محکوم به شلاق و 120 نفر هم زندانی شدند.

 

 

 

حجت الاسلام پورمحمدی با بیان اینکه مبارزه با فساد باید صورت بگیرد؛ افزود: کاهش دادن میل به مصرف انواع مواد مخدر یکی از اصول مهمی است که اگر انجام شود جامعه تا حدودی عاری از آسیب های اجتماعی می شود بنابراین دادگستری بعد از وقوع جرم وارد صحنه می شود یعنی به سمت معلول می رود تا علّت، لذا در هر مسئله ای باید علّت را مشخص و ریشه یابی کرد و سپس برای کاهش  علت ها تلاش کرد.

 

 

 

وی خاطرنشان کرد: کودکان از زمانی که به دبستان می روند تا زمانی که تحصیلات دانشگاهی را می گذرانند 12 تا 16 سال در اختیار امر تعلیم و تربیت قرار دارند چه چیزی را به آن ها یاد داده ایم که مفید واقع شود؟ در حال حاضر تحصیلکرده هایی داریم که مدارج علمی دکترا، مهندسی، دبیری، حوزوی و ... را گذرانده اند امّا در زندگی با مشکلات روبرو هستند پس آن ها را در محیط یادگیری درست راهنمایی نکردیم و آموزش های لازم زندگی صحیح را ارائه نکردیم که با مشکلات و آسیب های اجتماعی روبرو هستیم.

 

 

 

حجت الاسلام پورمحمدی با تصریح به اینکه ما در بحث آموزش مسائل فرهنگی و اجتماعی کوتاهی کردیم و مقصر هستیم؛ افزود: یک چهارم کل ازدواج های کشور منجر به طلاق می شود.

 

 

 

وی در بحث فرزندآوری هم که دغدغه رهبری است؛ گفت: تعدادی از مجریدن قطعی سنین بین 30 تا 40 سال دارند، تعدادی از زوج ها هم مشکل ناباروری دارند، تعدادی از زوجین هم تک فرزند هستند؛ این مسئله بسیار مهم است و در کنار کاهش جمعیت، در بحث غربالگری هم تعدادی از فرزندان سقط می شوند و این فرزند کشی یک جنایت و یک فاجعه در کاهش جمعیت است.

کد خبر 1016158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha