شناسایی آسیب های زکات نقش مهمی در ترویج این فریضه الهی دارد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی گفت: شناسایی آسیب و ضعف زکات و تلاش در رفع آن تاثیر به سزایی در احیا و ترویج این فرضه الهی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، امان الله حسین پور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی (5 بهمن) در جلسه مدیران و مسئولان کمیته امداد استان با اشاره به اینکه شناسایی وضعیت و آسیب های زکات در جلسات می تواند ثمرات خوب و نتیجه بخشی در ترویج و احیای آن داشته باشد، گفت: هر یک از افراد پرتلاشی که در این نهاد مقدس خدمت می‌کنند، می‌توانند نقش به سزایی در احیای واجبات الهی همچون فریضه زکات داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه گرفتن وجوهات زکات از زکات دهندگان و واریز آن به کمیته امداد باید حساب شده عمل شود، افزود: باید در هزینه کردها نیز دقت لازم را داشت تا مردم با اعتماد به این نهاد بتوانند به واجبات خود عمل کنند‌.

 

حسین پور اظهار داشت: طی امسال 19 میلیارد ریال زکات توسط مردم پرداخت شد که باید تلاش شود این زکات ها به صورت حساب شده و دقیق در مناطق زکات دهنده هزینه شود.

برات سلیمی، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد خراسان شمالی نیز در این جلسه با اعلام اینکه زکات فریضه ای الهی است که باید بدان توجه وی‍ژه شود، افزود: بنا بر این مسئولان و مردم باید با تلاش بی وقفه خود بتوانند زکات را در مسیر درست آن هدایت کنند.

وی با اشاره به اینکه مبالغی که جمع می‌شود باید به یقین برسد که از محل زکات بوده است، افزود:‌ عاملان و مسئولان مربوطه پس از اطمینان می‌توانند مبالغ را از مردم جمع آوری کنند و به حساب کمیته امداد واریز کرده تا برای مناطق زکات دهنده هزینه شود.

 

سلیمی خواستار تشکیل ستاد احیاء زکات در همه بخش ها، روستاها و مراکز دهستان ها شد و اظهار داشت:‌ در حقیقت دهیاران روستاها به عنوان همکاران افتخاری کمیته امداد نقش به سزایی در امر ترویج و احیای زکات دارند.


وی بر به کارگیری سربازان طلبه در امر تبلیغ زکات اشاره کرد و افزود: ما باید از کمک و توان برادران اهل سنت نیز در خصوص ترویج زکات در مناطق مربوطه بهره بگیریم.

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی، مسئول اجرایی زکات خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه پرداخت زکات بسیاری از مشکلات را رفع می کند، بیان داشت: عاملان زکات باید خود عامل به عمل در واجبات باشند تا بتوانند دیگران را به انجام واجباتی همچون زکات ارشاد کنند.

وی با بیان اینکه پرداخت زکات موجب تزکیه مال می شود، اظهارداشت: باید مردم در پرداخت زکات رغبت نشان دهند تا از این طریق بتوانند مال خود را پاک و با برکت سازند.

وی خاطر نشان کرد: زکات، مهریه و قرض های مردم از عواملی هستند که اگر مردم در پرداختن آنان کوتاهی کنند یقیناً از دزدان اموال خود به شمار می روند.

 

گفتنی است، تشکیل ستاد زکات در همه روستاها، برگزاری جلسه در هر ماه و راه اندازی مکانی کوچک در هر روستا برای جمع آوری کمک های مردمی در روستاها از مصوبات این جلسه بود.

پایان پیام/
 

کد خبر 101547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha