«مالیات» حربه جدید صهیونیست‌ها برای سرقت زمین‌های قدس اشغالی

رژیم صهیونیستی برای سرقت زمین های ساکنان قدس مالیات های سنگینی را برای آنها قرار داده است تا بتواند مستغلات و دارایی های فلسطینی ها را به دست بیاورد. به این ترتیب ترکیب جمعیتی عرب ها در قدس کاهش بدهد و این شهر را به شهر یهودی تبدیل کند.

خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: در زمانی که ویروس مرگبار کرونا ریه های ساکنان فلسطین را خراب می کند، صهیونیست های اشغالگر اسرائیلی با اتخاذ تصمیمات جنایتکارانه همچون کوچاندن و اخراج ساکنان قدس اشغالی به مردم فلسطین نیش می زند.

 

در هفته های اخیر، اشغالگران صهیونیستی برنامه های استعماری خود را با سرقت زمین های فلسطینی و آواره کردن ساکنان قدس تکمیل کردند.

اشغالگران تنها به سرقت مستغلات و اموال و دارایی ها فلسطینی ها اکتفا نکردند، بلکه اخیرا سنگین مالیات ها را به ساکنان قدس اشغالی تحمیل کردند.

 

«محمود قاضی» از ساکنان شهرک سلوان در جنوب مسجد الاقصی است که در زمینه ساخت و ساز فعالیت می کند. وی از سال 2006 بدهی مالیاتی دارد و به 100 هزار شِکِل می رسد. وی به دلیل شرایط سخت معیشتی و اقتصادی در پرداخت این مالیات ناتوان است.

 

قاضی می گوید: وضعیت معیشتی در قدس غم انگیز است. ما به سختی می توانیم ساده ترین نیازهای فرزندان خود را تامین کنیم. اما آنچه درد و رنج ما را افزایش می دهد،مالیات های سنگین اشغالگران صهیونیستی برماست که بیش از درآمد ماست.

 

او می گوید: باوجود شرایط سخت و کمبود کار، دادگاه رژیم صهیونیستی من را به پرداخت ماهانه 500 شِکِل به منظور دادن بدهی ها مانند مالیات«ارنونا»، تخلفات رانندگی و مالیات تلویزیون محکوم کرده است.

 

قاضی می گوید: من مجبور شدم این مبلغ را پرداخت کنم تا اموال خانه و گواهینامه مصادره نشود و یا بازداشت نشوم. این مالیات باقی است و ما نیز در قدس حضورداریم و از آن حفاظت می کنیم . هرچقدر اشغالگری باشد، ما پایدار خواهیم بود.

 

مقامات اشغالگر صهیونیستی به عمد به دنبال روش جدیدی برای ادامه جنگ علیه ساکنان قدس و تحقق هدفشان برای تخلیه این شهر از ساکنان اصلی شان و در تنگنا گذاشتن آنها هستند. حتی صهیونیست‌ها به منبع تامین معاش آنها را دنبال می کند و آنها را به پرداخت مالیات سنگین مجبور می کنند.

 

صهیونیست‌ها مالیات هایی با نام املاک، ارنونا، ارزش افزوده، تامین اجتماعی، درآمد، تلویزیون و بهبود در قدس وضع کردند که همه اینها به کابوسی مداوم برای ساکنان قدس تبدیل شده است. این مسئله جیب مردم قدس را تنگ کرده است و رنج آنها در شرایط معیشتی سخت افزایش داده است.

 

«فخری ابو دیاب» پژوهشگر امور قدس دراین باره می گوید: این مالیات ها شمشیری برنده بر گردن ساکنان قدس است. اشغالگران برای کنترل املاک فلسطینی ها در شهر قدس از مالیات بهره برداری می کنند.

 

ابو دیاب می گوید: مقامات اشغالگر از مالیات های ساکنان قدس برای تخلیه این شهر از ساکنانش استفاده می کنند. به طوری که ساکنان این شهر ده‌ها هزار دلار بدهی به خزانه اشغالگران دارند.

 

پژوهشگر امور قدس می گوید: دیون  66 درصد از ساکنان قدس به اشغالگران به دلیل تجمیع این مالیات ها و پرداخت نکردن منظم آنها به دلیل شرایط سخت اقتصادی که این شهر از آن رنج می برد، به صدها هزار شِکِل می رسد.

 

ابودیاب تاکید می کند: خطرناک ترین نوع مالیات، مالیات املاک است. این مالیات بر ساکنان قدس که صاحب زمین یا ملکی هستند، تحمیل می شود و 3.5 درصد از ارزش زمین محاسبه می شود.

 

ابودیاب می گوید: هدف اشغالگران از گذاشتن مالیات های سنگین در تنگنا قراردادن ساکنان قدس و ایجاد خفقان اقتصادی و کوچاندن آنها از شهرشان است تا آنها را از مقاومت در برابر اشغالگران و اقدامات نژادپرستانه شان علیه این شهر و مقدسات آن منحرف کنند.

 

اشغالگران صهیونیستی سیاست تبعیض نژادی را بین ساکنان قدس و یهودیان در اجرای تخفیف مالیاتی به کار گرفتند. این تخفیف مالیاتی برای کسانی است که درآمد محدودی دارند یا شیوخ و خانواده هایی با فرزندان زیاد، بیکاران یا بیماران ناتوان از کار هستند.

 

به گزارش اداره آمار رژیم صهیونیستی، بیش از 80 درصد از ساکنان قدس زیر خط فقر هستند. جمع شدن بدهی ها ساکنان قدس را نگرانی می کند، زیرا این مسئله وسیله ای برای دست گذاشتن اشغالگران بر روی املاک آنهاست. مانند آنچه در سال 1948 رخ داد و بسیاری از املاک درسرزمین های اشغالی تصرف شدند.

 

درگیری جمعیتی در شهر قدس معضل صلی اشغالگران صهیونیستی است، به همین دلیل تلاش می کند با روش های مختلف فلسطینی ها را هدف قرار دهند و نسبت جمعیتی عرب ها را کاهش دهند و این شهر را به شهر یهودیان تبدیل کنند.

 

مقامات اشغالگر از زمان اشغال قدس در سال 1967 سیاست های نژادپرستانه خود را در قبال ساکنان قدس متوقف نکرده اند. بلکه به کوچاندن و اخراج آنها از شهر با زور و با استفاده از ابزارهای مختلف اقدام کردند که لغو حق اقامت از جمله این اقدامات است.

 

کد خبر 1015359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha