«محمد رحمانیان» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، گفت: دانشگاه علوم پزشكی جهرم از دانشگاه های مطرح در اجرای طرح «شهيد سليمانی» است كه توانسته در تشكيل تيم های رهگيری به نسبت یکصد هزار نفر جمعيت رتبه اول را در كشور به دست آورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به اینکه این دانشگاه های جيرفت و اردبيل به ترتيب رتبه دوم و سوم را در اين طرح به دست آورده اند، افزود: فعاليت اعضای تيم رهگيری اين است كه افرادی را كه تست پی سی آر آنها مثبت شده را به تيم مراقبت معرفی کرده و اعضای اين تيم با مراجعه به درب منازل مبتلايان از اعضا و اطرافيانی كه در ارتباط مستقيم با بيمار بوده اند تست سريع تشخيص كرونا می گيرند.
وی با اشاره به اینکه تيم های رهگيری در ابتدای اجرای طرح شهيد سليمانی در شهرستان جهرم، به مدت ۲ هفته با گرفتن تست سريع تشخيص كرونا از صاحبان مشاغل پر خطر و در معرض بيماری، غربالگری و بيمار يابی فعال داشته اند، بیان کرد: از فعاليت های ديگر اين گروه مراجعه به درب منازل، غربالگری افراد و شناسايی بيماران مشكوک و ارجاع آنان به مراكز منتخب نمونه گيری بوده است.
رحمانیان اضافه كرد: دانشگاه علوم پزشكی جهرم توانسته است در طرح شهيد سليمانی در بين دانشگاه های علوم پزشكی كشور جايگاه پنجم را در بالا بودن تعداد تيم های رهگيری تشكيل شده به نسبت پايگاه های سلامت شهری به دست آورد.
وی با بیان اینکه در اين طرح توسط تيم رهگيری سه هزار و ۲۷ نفر تحت نمونه گيری سريع تشخيص كرونا قرار گرفتند كه ۲۷۱ نفر از آنها كرونا مثبت بوده اند، خاطرنشان کرد: تيم رهگيری شامل كارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشكی جهرم، نيروهای بسيج، هلال احمر، رابط سلامت محله و سفيران سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به انجام مراقبت در منزل توسط تيم مراقبتی گفت: از ۱۴ دی تا كنون ۱۲۳ بيمار مبتلا به كوييد۱۹ در شهرستان جهرم توسط تيم رهگيری معرفي شده است و تيم مراقبت از ۳۰۵ نفر از اعضای خانواده و افرادی كه تماس مستقيم با فرد مبتلا داشته اند نمونه سريع تشخيص كرونا گرفته و آموزش های خود مراقبتی به آنها داده اند.
وی ادامه داد: همچنین تعداد ۳۹ مورد از نمونه های گرفته شده نیز مثبت قطعی كرونا بوده است.
رحمانیان با اشاره به انجام فعاليت های تيم نظارتی در طرح شهيد سليمانی گفت: تا كنون گند زدايی ۲۴۸ منزل و ۹۳۰ مكان عمومی توسط اين تيم انجام شده و هزار و ۳۲ بازديد مشترک از اصناف از سوی نيروهای بسيج و ۱۸۹ بازديد مشترک توسط نيروهای هلال احمر صورت گرفته است.
به گفته وی از ابتدای اجرای اين طرح تا كنون تعداد ۲ هزار و ۶۴۳ بازديد جداگانه از اصناف توسط كارشناسان بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکی جهرم صورت گرفته كه ۳۰۸ اخطاريه به اصناف متخلف صادر و ۸۵ مورد آن پلمب شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی جهرم با اشاره به فعاليت های انجام شده توسط تيم حمايتی گفت: تا كنون ۷۹۸ خانوار با مشكل معيشتی تحت حمايت قرار گرفته اند و هزار و ۱۲۳ بسته معيشتی توزيع شده است.
نظر شما