وقف بهترین مصداق نوع دوستی و همکاری اجتماعی است

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان گفت: وقف یکی از بهترین مصادیق بارز نوع دوستی و همکاری اجتماعی است و تا ابد نیت خیر واقف را زنده و او را از اجر الهی بهره مند می سازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام سید سعید تقوی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان در همایش وقف احسان ماندگار گفت: میل به جاودانه زیستن همواره انسان ها را تشویق کرده تا در کنار کار و تلاش مستمر خود به ایجاد و بنای کارهای یادگاری بپردازند که در حیات آنها و همچنین پس از فوتشان منشا خیر و برکات گردد و برای جامعه مفید باشند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان نیز اظهار کرد: اصحاب وقف در جامعه اسلامی مفتخر به مدال پرافتخاری هستند که باید قدر خود را بدانند.

حجت‏الاسلام سید سعید تقوی افزود: اصحاب وقف سرمایه‏گذاری‏های خوبی را در امر وقف انجام داده‏اند و باید بکوشند که از این سرمایه‏ها به خوبی نگهداری شود.

وی گفت: یکی از مشکلات موجود در موقوفات، کم بودن مال‏الاجاره بوده که باید در این زمینه تجدید نظر صورت گیرد تا نظر واقف به خوبی جلب شود.

حجت‏الاسلام سید سعید تقوی با اشاره به انجام 30 مرحله فعالیت ثبتی اعم از تحدید حدود، درخواست ثبت و صدور سند مالکیت توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان گفت: 25 رای حقوقی به نفع موقوفات صادر شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان با بیان اینکه امسال برای توسعه عمران مساجد 350 میلیون ریال اختصاص یافته است، افزود: تاکنون 140 میلیون ریال اعتبار استانی ابلاغ و در 13 مسجد شهری و روستایی هزینه شده است.

وی میزان اعتبار هزینه ای برای اجرای نظر واقفین خیر اندیش را 450 میلیون ریال بیان کرد و گفت: امسال سه موقوفه توسط عامری، مرتضوی و وراث مرحوم عالیشاهی به ارزش یک میلیارد و 520 میلیون ریال به موقوفات شهرستان دامغان اضافه شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان میزان رشد درآمد موقوفات و نیز بقاع متبرکه نسبت به سال 89 را 30 درصد عنوان کرد و افزود: ورود اطلاعات به سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات و رقبات شامل اسکن اسناد، اطلاعات رقبات و نیات موقوفات به تعداد سه هزار و 900 رقبه از مهم ترین برنامه های اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان بوده است.

گفتنی است، شهرستان دامغان داری یک هزار و 40 موقوفه، دو هزار 987 رقبه، 190 مسجد شهری و روستایی، 80 حسینیه، شش حوزه علمیه و 32 بقعه متبرکه است.
پایان پیم/.

کد خبر 101118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha