مساجد از عوامل مؤثر در شکل گیری و گسترش انقلاب بوده اند

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی مساجد گفت: مساجد در جریان شکل گیری انقلاب اسلامی به عنوان یکی از عوامل مؤثر و مهم در ایجاد و شکل گیری نهضت و زمینه ساز گسترش، تعمیق و تثبیت انقلاب بوده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، محمد رضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در مراسم آغاز به کار کارگاه تخصصی مرزبانی مکتب اهل بیت(ع) در فرهنگسرای شهید بهشتی میناب اظهار داشت: مسجد نه تنها درشکل دهی مبارزات مردمی علیه ظلم و استبداد رژیم شاهنشاهی نقش مهمی را ایفاء نموده است، بلکه اگر نگاهی موشکافانه و دقیق به دوران سه دهه از انقلاب شکوهمند اسلامی و به خصوص در پایداری و دفاع مقدس تحمیلی داشته باشیم در خواهیم یافت که مسجد همواره در رأس این هرم دفاعی قرار داشته است.
 

وی افزود: پس از آن نیز در برابر تهاجم فرهنگی دشمن، نقش مسجد به عنوان مرکز فرماندهی در قرارگاه دینی و فرهنگی قابل انکار نیست.
 

جعفری ادامه داد: امروزه نه تنها می توان به نقش خاص مسجد در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی ایران اذعان نمود، بلکه آثار و پیامدهای توجه ویژه به این مکان مقدس که از اندیشه های تابناک حضرت امام (ره) و مشی انقلاب اسلامی در دیگر کشورهای اسلامی پدیدار گشته را مشاهده کرد.
 

وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ استکبار ستیزی و تمسک به آموزه های دینی و اعتقادات مذهبی با حضور و تجمع گسترده مردم در مساجد و بهره مندی از آن به عنوان سنگر و خاکریز دفاع از آرمان های اسلامی در منطقه به وضوح مشاهده می شود.

 

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ،امامان جماعت مساجد و مدیران کانون های فرهنگی و هنری را سرشبکه های فرهنگی محلات و روستاها معرفی کرد و افزود: با توجه به اینکه روز به روز موضوع مقابله با نظام جمهوری اسلامی برای دشمنان جدی تر می شود، ارتقا دانش و آگاهی فعالان فرهنگی مساجد پیرامون توطئه های دشمن و انتقال آن به جامعه از ضروریات است.

 

جعفری اضافه کرد: دشمن با هدف براندازی نظام، مبارزه های اقتصادی، سیاسی، امنیتی، تهدیدات نظامی و فرهنگی را پس از شکل گیری انقلاب اسلامی آغاز کرده و از هیچ کدام هم کوتاه نیامده است.

 

وی ادامه داد: استراتژی دشمن در شیوه های مختلف مبارزاتی، تنها براندازی نظام جمهوری اسلامی است، منتها تاکتیک های خود را بنا به شرایط و مقتضیات عوض می کند.

جعفری تصریح کرد: تنها مبارزه ای که تاکتیک آن تغییر ناپذیر و دشمن درصدد تقویت آن بوده و هست، هجمه های فرهنگی است.

وی، نگاه ملت ایران نسبت به زندگی را با نگاه غرب متفاوت دانست و بیان داشت: دیدگاه ما در زندگی خدامحوری است زیرا ما فلسفه خلقت را چیز دیگری می دانیم در حالی که نگاه غرب امونیستی(انسان محوری) است و این دو با یکدیگر تفاوت بنیادی دارند.

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی در بخش دیگری از سخنانش جهالت را زمینه ساز رشد و ترویج فرقه های انحرافی خواند و گفت: راه درمان جهالت، بصیرت و استفاده بهنگام از فرصت هاست.

جعفری، انس و الفت با قرآن و تمسک به فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) را مهم ترین راه و روش هدایتگری برشمرد و افزود: اگر کسی لذت ارتباط با خالق و ائمه هدی(ع) را بداند، امکان ندارد که در دام نحله های انحرافی گرفتار شود.

گفتنی است، کارگاه آموزش تخصصی مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) با شرکت 100 نفر از امامان جماعت و مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان های میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در فرهنگسرای بهشتی میناب برگزار شد.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 100911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha