محسن نصر پور همزمان با برگزاری ششمین نمایشگاه کتاب گیلان به خبرنگار شبستان، گفت: رسانه های ارتباط جمعی می توانند در ترویج و فرهنگ سازی، موثر واقع شوند و کتاب را به عنوان ماندگارترین عضو فرهنگی به جامعه معرفی کنند.
وی به نقش رسانه در توسعه امر کتابخوانی اشاره و خاطرنشان کرد: رسانه می تواند مانند مدرسه ای بزرگ برتمامی حیات انسانی پرتو اندازد و در ترویج فرهنگ والای کتابخوانی موثر باشد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان بیان داشت: در تمامی اعصار مبنای فرهیختگی، فرهنگی و علمی یک کشور در میزانی به نام کتاب سنجیده می شود.
نصرپور با اشاره به ساخت برنامه های ویژه کتاب و کتابخوانی در صدا و سیمای مرکز گیلان، اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع کتاب و کتابخوانی، رسانه ملی این مهم را جزء رسالت و ماموریت خود دانسته و برنامه سازان را به پرداخت ویژه به امر کتاب و کتابخوانی توجیه کرده است.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های تلویزیونی، "مجله علمی"، "هفت درهفت"، "شجره طیبه"، "پنجره"، "کودک"، "دریچه"، "علامت سئوال" و "گلشن رضوان"، تاکید کرد: همچنین برنامه های رادیویی، "آیینه زندگی"، "پیام گیلان"، "تالشونه"، "جوانه ها"، "ساعت جوانی"، "شکوفه های زندگی"، "صبح بخیرگیلان"، "گلهای زندگی"، "گنجینه"، "گیلانه" و "مجله علمی" از جمله برنامه های پرداخته شده به امر کتاب و کتابخوانی هستند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان، با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب گیلان، تصریح کرد: کتاب تاثیر مهمی در رشد حیات فرهنگی، اجتماعی و تمدن هر ملت دارد و ازنظر معنوی نیز مقامی رفیع داشته و در پرتواین مهم جامعه بارور می شود.
نصر پور با بیان اینکه کتاب مهم ترین ابزارهای فکری و هنری بشریت است، خاطرنشان کرد: همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب گیلان، صدا و سیما با اعزام تیم های رپرتاژ و برنامه ساز اعم از رادیویی، تلویزیونی و خبری به محل نمایشگاه و مصاحبه با مدعوین، مسئولان و بازدید کنندگان نمایشگاه، ارتباط زنده رادیویی و تلویزیونی با محل برگزاری نمایشگاه به انعکاس این رویداد فرهنگی می پردازد.
پایان پیام/
نظر شما