هدف از مرمت آثار تاریخی توجه به داشته های علمی و ادبی گذشته است

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، هدف از مرمت آثار تاریخی را حراست از میراث فرهنگی و توجه به داشته های ارزشمند علمی و ادبی گذشته دانست و گفت: ایجاد موزه های خصوصی توسط افراد اقدامی ارزشمند و مورد حمایت است.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، با اشاره به جایگاه آثار تاریخی در ایران اسلامی، به خبرنگار شبستان گفت: ایران اسلامی علاوه بر آثار تاریخی گسترده و متنوع، دارای میراث معنوی ارزشمندی نیز در بخش های مختلف است که ما باید حافظ و نگهبان این میراث های معنوی باشیم.

 

محمد اشرف نیا ادامه داد: در جای جای تاریخ ایران روح فنی و مهندسی منحصر به فردی را شاهد هستیم که نشان از فرهنگ و تمدن ایران اسلامی دارد.


اشرف نیا شهر تبریز را از نظر تاریخی دارای جایگاه ارزشمندی دانست وگفت: برخی آثار و کشفیات مناطق مرکزی تبریز حاکی از تمدن 3 هزار ساله و بیشتر در این شهر است.

 

رئیس کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی آذربایجان شرقی ادامه داد: بخش قابل توجهی از میراث تاریخی این شهر و استان در دست مردم است و ایجاد موزه های خصوصی توسط افراد اقدامی ارزشمند و مورد حمایت است.


معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی هدف از مرمت آثار تاریخی را حراست از میراث فرهنگی و توجه به داشته های ارزشمند علمی و ادبی گذشته دانست و گفت:‌ در مرمت و نوسازی بناهای تاریخی باید به موضوعی فراتر از خشت و آجر اندیشید و آینه تاریخ گذشتگان را در آن مشاهد کرد.


رئیس کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی آذربایجان شرقی تاکید کرد: سیاست دولت بر حفظ آثار تاریخی متمرکز شده و احیا و بازسازی ساختمان های گذشته با هدف حراست از میراث فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است.


معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به برنامه های توسعه گردشگری در استان، گفت: ‌46منطقه گردشگری در آذربایجان شرقی تصویب شده که در 44منطقه سرمایه گذاری صورت می گیرد.


اشرف نیا یادآور شد: رسالت کنونی مسئولان کار و تلاش برای عمران و آبادانی در تمام بخش هاست و در سال جهاد اقتصادی این کار و تلاش باید چهره ممتازی به خود می گیرد.


وی تاکید کرد: آذربایجان شرقی در حال حاضر به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده و بیش از 3 هزار و700پروژه ملی و استانی در حال اجرا دارد.


پایان پیام/
 

کد خبر 100874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha