به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «ارسلان زارع» امروز (سهشنبه، ۲ دی ) در پویش «هر هفته الف- ب- ایران» که در ارتباط تصویری با «اردکانیان» ویزر نیرو در سالن الغدیر استانداری برگزار شد اظهارکرد: با در نظر داشتن جغرافیای خاص گیلان، این استان در برنامههای توسعهای به عنوان قطب گردشگری و کشاورزی مورد توجه قرار دارد.
استاندار گیلان با بیان اینکه گیلان از استانهای متراکم کشور است گفت: با توجه به جمعیت ساکن در گیلان و جمعیت گردشگران استان، تهیه و اجرای برنامههای جامع در تمامی زمینههای توسعهای برای این استان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به سکونت موقت غیربومیان در استان اذعان کرد: در سالهای اخیر علاقه به ساخت و ساز در مناطق روستایی افزایش یافته و رشد جمعیتی قابل توجهی در این مناطق مشاهده میشود.
زارع تصریح کرد: چنانچه افزایش جمعیت با ایجاد زیرساختهای مناسب همراه نباشد منجر به توسعه پایدار نمیشود بر همین اساس ضروری است برنامه ریزی صحیح و مناسبی به منظور توسعه پایدار صورت پذیرد.
استاندار گیلان مدیریت منابع آب را یکی از مهمترین ارکان توسعه بر شمرد و اظهارکرد: بر این اساس انجام مطالعات و تهیه طرحهای جامع آبرسانی روستایی در نقاط مختلف استان گیلان، حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از طرحهای برقرسانی، آبرسانی، فاضلاب و سدسازی در قالب پویش«هر هفته الف- ب - ایران» در گیلان و نقاط مختلف کشور حاکی از تلاشهای نتیجهبخش آن هم در شرایط دشوار تحریمها برای ارتقاء و بهبود شاخصهای زندگی است.
زارع اظهار داشت: تداوم این پویش تا پایان دولت تدبیر و امید در اقصی نقاط کشور و انعکاس شایسته آن، امید را برای آیندهای بهتر در دل مردم زنده میکند.
وی خاطر نشان ساخت: در هفته دهم این پویش طی سال گذشته ۱۰ طرح برق رسانی، یک سد لاستیکی در راستای استفاده بهینه از روان آبها و کمک به توسعه و بهبود کشاورزی منطقه و آبرسانی به ۱۵ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۶۶ میلیارد تومان در گیلان افتتاح شد.
زارع اضافه کرد: هم اکنون نیز در هفته سی و سوم پویش «هر هفته الف- ب- ایران» شاهد بهرهبرداری از طرح آبرسانی به ۳۸ روستای استان با اعتباری بالغ بر ۲۶۵ میلیارد ریال و همچنین افتتاح سه پروژه احداث پست، کابل تغذیه و توسعه فیبر در آستارا با اعتبار ۷۴۲ میلیارد ریال هستیم.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه با توجه به شاخصهای رشد و توسعه در استان گیلان در دولت تدبیر و امید؛ تعداد روستاهای تحت پوشش از ابتدای آغاز به کار دولت تاکنون ۹ درصد رشد داشته است تصریح کرد: از یک هزار و ۵۷۵ روستا به یک هزار و ۷۱۳ روستا رسیدهایم، همچنین بهسازی تأسیسات آب آشامیدنی ۵۶ درصد رشد داشته و احداث خطوط انتقال آب نیز با رشد ۴۵ درصدی از ۲ هزار و ۸۵۶ کیلومتر، به چهار هزار و ۱۵۲ کیلومتر رسیده است.
وی ادامه داد: جمعیت قلمرو شهری با رشد ۱۴ و ۶۵ درصدی از یک میلیون و ۵۶۵ هزار نفر به یک میلیون و ۸۳۳ هزار نفر رسیده و حداکثر ظرفیت منابع تأمین آب نیز با ۳۰ درصد رشد در دولت تدبیر و امید همراه بوده است.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه شرکت برق منطقه ای گیلان با ۱۰ نیروگاه بیش از دو هزار و ۸۵۲ مگاوات تولید دارد اذعان داشت: با ابتکار وزارت نیرو در خصوص ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی و تشکیل شرکتهای یکپارچه در استانها، رخدادهای خوبی در استفاده از تاسیسات مشترک و ارائه خدمات به روستانشینان شاهد هستیم که امیدواریم با توجه به پتانسیل های استان و نزدیکی شهرها به روستاها، در آینده نزدیک ضمن تداوم روند شکل گرفته، شاهد توسعه آن باشیم.
نظر شما