به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد حسین فلاحی در تشریح نشست امروز(دوشنبه یکم دیماه) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، اظهار کرد: در نشست امروز نیز مجددا بحث 2030 در کمیسیون مطرح شد و با وجود اینکه بند مربوط به اجرای این سند که در یکی از پیوستهای بودجه آمده بود، حذف شد ولی روح 2030 همچنان در لایحه بودجه وجود دارد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر همین مبنا مقرر شد کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات راهکارهای پیشنهادی برای حذف کامل سایه منحوس 2030 از بودجه را مورد بررسی نهایی و این راهکارها را جهت تصویب به کمیسیون ارائه کند.
وی اضافه کرد: در ادامه نشست امروز نیز پیشنهادی درباره لایحه بودجه 1400 مطرح شدکه یکی از پیشنهادات افزایش اعتبارات گرمایشی و سرمایشی برای یکصد هزار کلاس درس مدارس از طریق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با رعایت شاخصهای محرومیت استانی به ویژه در مناطق مرزی از 20درصد تا 50 درصد از محل بند «ب» ماده 65 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) بود.
به گزارش خانه ملت، در ماده 65 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) آمده است:
ماده 65- دولت مکلف است تا پایان تکالیف تعیینشده، ذیل علاوه بر دریافت نرخ گاز، به ازای مصرف هر متر مکعب گاز طبیعی ده درصد (10%) بهای گاز مصرفی به استثنای خوراک پتروشیمیها را بهعنوان عوارض از مشترکان دریافت و به حساب خزانهداری کل کشور واریز کند.
بند «ب» این ماده نیز به این شرح است: بیست درصد (20%) از منابع مذکور به تأمین و استانداردسازی سامانه گرمایشی و سرمایشی مدارس با اولویت مدارس روستاها، تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی مدارس و هنرستانها در قالب ردیف مشخص در قوانین بودجه سنواتی و با مبادله موافقتنامه با سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور به سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس کشور اختصاص مییابد.
نظر شما