تبدیل بقاع متبرکه استان مرکزی به قطب فرهنگی

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: بقاع متبرکه و بنای تاریخی امامزادگان این استان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، مجتبی رضوانی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی امروز(29دی) در دومین جلسه و بازدید ستاد راهبردی بناهای مذهبی و گردشگری زیارتی شهرستان ساوه ضمن بازدید از بقاع متبرکه بخش مرکزی ساوه گفت: تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی سبب تقویت ارزش های دینی و آشنایی بیشتر مردم با امامزادگان و بقاع متبرکه می شود.


وی افزود:‌ سازمان میراث فرهنگی آماده هرگونه همکاری با مسئولان بقاع و اداره کل اوقاف و امور خیریه برای نگهداری و زیباسازی این بقاع متبرکه است چرا که هر قدر محوطه این بقاع پاک تر و زیباتر باشد امکان جذب مردم به ویژه جوانان به این مکان بیشتر است.


رضوانی با بیان اینکه در این کمیته برنامه های مختلفی برای توسعه گردشگری زیارتی طراحی شده که تاکنون چهار نشست تخصصی درباره نقش بقاع متبرکه و امامزاده ها در گردشگری زیارتی و راهکارهای توسعه این حوزه با حضور کارشناسان و متخصصان برگزار شده است، اضافه کرد: برنامه های متنوعی از جمله مرمت، حفظ و توسعه متناسب امامزادگان سهل ابن علی آستانه، امامزاده سیدهارون، امامزاده یحیی و امامزاده یوجین ساوه در دستور کار قرار گرفته است.


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: 76 بنای تاریخی امامزادگان در شهرستان ساوه است که این امر بیانگر اعتقادات دینی و ارادت مردم این دیار به خاندان عصمت و طهارت(ع) است.


پایان پیام/

کد خبر 100591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha