واکاوی ادبیات کهن منجر به تولید آثار تازه و امروزی می شود

مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری گیلان واکاوی ادبیات کهن منجر را منجر به تولید آثار تازه و امروزی دانست و گفت: هنرمندان و روشنفکران معاصر ظرفیت های کشف نشده آنرا را برای آشنایی نسل امروز واکاوی می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری گیلان کارگاه آموزشی"داستان های کهن، انسان های مدرن" که در حوزه هنری گیلان برگزار شد، درباره روند این کارگاه و اهمیت این طرح، اظهار کرد: رویکرد به هنر و ادبیات کهن، فقط ویژه ما نیست.

 

حامد پورشعبان، با اشاره به جایگاه هنر و ادبیات کهن، گفت: در همه جای جهان هنرمندان و روشنفکران معاصر، هر یک در حیطه فعالیت و تخصص خود به ادبیات کهن پرداخته اند تا ظرفیت های کشف نشده آن را برای آشنایی نسل امروز واکاوی کنند تا منجر به تولید آثار تازه و امروزی شود.

 

پور شعبان اذعان کرد: جلد دوم کتاب"داستان های کهن، انسان های مدرن" شامل داستان هایی که در این کارگاه طی سال جاری تولید شده است، در حال گرد آوری است.

 

وی اضافه کرد: احمد بیگدلی، حمیدرضا نجفی نیز در برنامه های آتی مهمان این کارگاه خواهند بود.

 

منیرالدین بیروتی، داستان نویس و منتقد داستان در این کارگاه با تاکید بر ضرورت پرداختن به متون کهن فارسی توسط داستان نویسان جوان، تصریح کرد: متون کهن منبعی سرشار از ترکیبات، تصاویر و شگردهایی است که برای هر نویسنده لازم است فرصت آشنایی با آن را از دست ندهد.

 

بیروتی در ادامه نمونه هایی از متون کهن که دارای شگردهای داستانی قابل توجه بودند را در میان حاضران ارائه کرد.

این داستان نویس و منتقد، شناخت، خوانش و استفاده از متن های موجود در ادبیات کلاسیک را بررسی کرد و جهت آشنایی نویسندگان، برخی از متن های قابل استفاده گذشته را نام برد.


کیهان خانجانی، مدرس کارگاه "داستان های کهن، انسان های مدرن" و مجری این طرح نیز در ادامه پیرامون اهمیت این کارگاه و نحوه بهره گیری از متون کهن و شگردهایی که می توان از آن به داستان امروزی دست یافت مطالبی را بیان کرد.


پایان پیام/

 

کد خبر 100529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha