به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، خانم «کبری پورعبدالله» در نشست نشست علمی تخصصی تاثیر فقه بر نظام سازی تربیت اعتقادی که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: در نظام سازی اصل بر تربیت اعتقادی است.
وی افزود: تربیت به معنای پرورش دادن استعدادهای متربی است، در نتیجه یک مربی در صدد فعال کردن نیروهای متربی است به شرط اینکه از قوانین درست استفاده کرده و از داشتههای خود در جهت رشد قرب الهی پیش برود.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه اگر فرزندان و مخاطبان ما به عنوان مسلمان نتوانند به بنیاد اساسی از اعتقادات دین اسلام دست یابند سایر تربیتها کارآیی بهتر نخواهد داشت، عنوان کرد: مصلحت و ضرورت قابل توجه این تربیت به اعتقادات است.
پورعبدالله با بیان اینکه طبق آیات، روایات، سیره اهلبیت(ع) و علما وجوب اهتمام به تربیت اعتقادی قابل مشاهده است، اظهار کرد: وظیفه حاکم در تربیت اعتقادی جامعه در سطح کلان این است که بسترهای لازم برای خانوادهها فراهم کند که فرزندان خود را خوب تربیت کنند.
وی ادامه داد: اگر حاکم و حکومت جامعه اسلامی به عنوان ظرف سالم برای اهداف ما وجود نداشته باشد نظام سازی مظروفی میشود که ظرف ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه طلب علم از گزارههای فقهی و معارفی ما است که متولیان امر اعتقادی به آن توجه دارند، ابراز کرد: برای طلب علم با سطح وسیع باید حاکم جامعه اسلامی حداقل فضای آموزشی سالم را فراهم کند.
پورعبدالله افزود: به عنوان مثال یکی از نعمات جامعه ما تفکیک جنسیتی فضای آموزشی مقاطع ابتدایی تا متوسطه است که سبب میشود دانشآموزان از سلامت فضای آموزشی بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه حاکم جامعه اسلامی برای تربیت نباید از اوضاع اقتصادی و معیشتی جامعه غافل شود، گفت: یکی از مهمترین زیرساختهای تربیتی جامعه اسلامی تامین نیازمندیهای اقتصادی مردم آن است که در آسایش و آرامش بتوانند به مسائل تربیتی بپردازند.
نظر شما