جبهه «تحول‌خواهان انقلابی» اعلام موجودیت کرد

جبهه تحول‌خواهان انقلاب با تاکید بر انقلابی‌گری، تحول‌خواهی، عدالت‌طلبی و جوان‌گرایی موجودیت خود را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جبهه تحول‌خواهان انقلابی متشکل از سه تشکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی و جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«جمهوری اسلامی ایران در حالی چهل سالگی خود را پشت سر گذاشته و وارد گام دوم خود شده که از مراحل پنج گانه انقلاب، نظام، دولت، جامعه و تمدن اسلامی تنها دو مرحله اول تحقق قابل قبول داشته و همچنان با دولت اسلامی به معنی ایجاد تشکیلات مدیریّتیِ اسلامی برای کل کشور (از جمله قوه مجریه) فاصله داریم. به عبارت دیگر نتوانسته‌ایم انتظارات مردم از دولت اسلامی خصوصاً انتخاب مسئولانی که همگی دارای سلامت اعتقادی، اخلاقی و عملکردی باشند را کاملاً بر آورده نمائیم و هنوز خدمت به مردم در برخی از حوزه‌ها به گفتمان جاری تبدیل نشده و پیشرفت عدالت محور محقق نشده است.

ان شاءالله سال ۱۴۰۰ نخستین دولت در گام دوم انقلاب اسلامی تشکیل خواهد شد، لذا ضروری است نیروهای انقلاب با وحدت کامل تلاش کنند تا قوه مجریه به نحوی تحول یابد که بتواند پایه گذار شکل‌گیری دولت اسلامی بر اساس مفاد بیانیه گام دوم و تحقق مراحل جامعه سازی و تمدن سازی اسلامی باشد.

بارزترین ویژگی مورد نیاز برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی «تحول‌خواهی انقلابی» است که در آن با تکیه بر معنویت و اخلاق، استفاده از ظرفیت عظیم جوانان خطرپذیر و توجه به مؤلفه‌های اقتدار داخلی بتوان ضعف‌های مدیریتی را جبران کرد و گام‌های اساسی در مسیر تحول ساختاری عدالت محور و فسادزدا در اقتصاد کشور برداشته شود. تحول‌خواهی، انقلابی گری، عدالت طلبی و جوان‌گرایی چهار ستون اصلی تشکیل دولت مطلوب در سال ۱۴۰۰ است که چهار آفت محافظه کاری، خطرناپذیری، اشرافی‌گری و قدرت طلبی احتمالی خصوصاً از سوی جوانان، می‌تواند تشکیل این عمارت آرمانی برای جبهه نیروهای انقلاب و فرصت ممتاز خدمت رسانی جهادی و صادقانه به مردم را تهدید کند.

دولت سیزدهم مجال آزمون و خطا نیست؛ استفاده از ابزار علم و پژوهش، امتزاج تجربه مجربان خستگی ناپذیری چون شهید سلیمانی و شهید فخری زاده با توان و انگیزه پیش برنده انبوه جوانان مؤمن، انقلابی، دانا و کاردان در مدیریت‌های کلان و میانی می‌تواند الگویی از "دولت جوان حزب اللهی" و کارآمد را به منصه ظهور برساند.

برای تحقق کامل استقلال اقتصادی و فرهنگی، حل مسائل کلیدی معیشت مردم، افزایش امید و اعتماد عمومی و ارتقای عزت ملی در جهان لازم است مدیران و کارگزاران جوان و نیز اندیشمندان و فعّالان جوان در همه میدان‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دیپلماسی به میدان بیایند و با تقویت اخلاق و معنویت از یکسو و عدالت طلبی و "تحول‌خواهی انقلابی" از سوی دیگر، آمادگی کافی یابند تا در افق روشن پیش رو، شانه‌های خود را زیر بار مسئولیّت دهند و تمام همت خود را مصروف پاسخ به نیازهای فوری اقتصادی و معیشتی مردم و پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی در گام دوم آن کنند.

کد خبر 1002902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha