معرفی نرگس شیراز به رونق صنعت گردشگری کمک می کند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه معرفی نرگس شیراز به رونق صنعت گردشگری هم کمک خواهد کرد، گفت: برداشت این گل در اواسط پاییز و زمستانبه جذب توریست کمک می کند.

مهندس مهرزاد خرد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه چنانچه بازاریابی مناسبی برای گل نرگس صورت گیرد، می توان در آینده نزدیک شاهد صادرات انبوه این گل و فرآورده هایش به داخل و خارج از کشور باشیم، به خبرنگار شبستان گفت: برداشت این گل در اواسط پاییز و زمستان حتی می تواند به رونق صنعت گردشگری و جذب توریست در این فصول نیز کمک کند.


وی با انتقاد از عدم اطلاع رسانی و تبلیغ کافی در رابطه با گل نرگس شیراز، اضافه کرد: این گل زیبا، همچنین دارای یکسری خواص دارویی است که متاسفانه به دلیل تبلیغ ناکافی و اطلاعات کم، هنوز شناخته نشده است.


رئیس سازمان جهادکشاورزی فارس با بیان اینکه تولیدات گل نرگس در استان، علاوه بر فروش در سطح استان به استان هایی دیگر از جمله اصفهان، مرکزی و تهران نیز صادر می شود، افزود: با توجه به اقتصادی بودن کشت گل نرگس در فضای آزاد، سطح کشت هر ساله افزایش می یابد و سازمان جهادکشاورزی فارس نیز این آمادگی را دارد که به سرمایه گذاران در جهت تولید این گل در فارس همکاری لازم را به عمل آورد.


مهندس خرد با اشاره به اینکه از میان گل های شاخه بریده، گل نرگس بومی ایران، بیشترین سطح زیر کشت و تولید را در استان فارس دارا است، تصریح کرد: هم اکنون در استان فارس، میزان یک میلیون و 112 هزار و 400 متر مربع گل نرگس در فضای باز و سه هزار و 240 متر مربع در محیط گلخانه وجود دارد که میزان عملکرد تولید شاخه به ازای هر متر مربع درعرصه های زراعی آبی 95 شاخه است.


رئیس سازمان جهادکشاورزی فارس، میزان کل تولید گل شاخه بریده نرگس در فارس را 113 میلیون و 980 هزار و 800 شاخه عنوان کرد و ادامه داد: از این میزان تولید در عرصه های زراعی آبی 105 میلیون و 985 هزار و 800 و در عرصه های طبیعی هشت میلیون شاخه گل است و در حال حاضر شهرستان های رستم، ممسنی، کازرون، جهرم، شیراز، اقلید، دارای بیشترین سطح زیر کشت گل های نرگس هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 100241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha