شرکت ملی سرب و روی ایران قله های افتخار جهان را فتح می کند

شرکت ملی سرب و روی ایران پس از وقفه کاری در سال 87 با تغییر مدیریت توانست با تولید روزانه 60 تن سرب و 45 تن روی فعالیت خود را از سر بگیرد و در آینده ای نزدیک قله های افتخار جهان را فتح کند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، شرکت سرب و روی زنجان در سال 61 فعالیت خود را با استفاده از دانش فنی سوئد آغاز کرد.
 

در این شرکت ملی از ماشین آلات کشور آلمان و یوگوسلاوی برای تولید سرب و روی ایران و دیگر کشورها استفاده می شود.
شرکت ملی سرب و روی ایران با چهار کارخانه در زمینی به مساحت 22 هکتار و در 12 کیلومتری زنجان تهران فعالیت می کند.
 

این شرکت مفتخر است پس از یک وقفه در سال 87 با تغییر مدیریت با وجود مشکلات فراوان و بیکار شدن بیش از 500 تن از کارگرانش فعالیت خود را از سر بگیرد و در حال حاضر تولید سالانه 40 هزار تن سرب و 15 هزار تن روی را در کارنامه خود به ثبت برساند.
 

مدیر عامل شرکت ملی سرب و روی ایران ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با تشریح عملکرد این شرکت، گفت: مشکلات عدیده این شرکت به همت مهندسان و کارگرانش و در پاسداشت خون شهدا و ایجاد افتخاری دیگر برای این کشور مرتفع شد و شرکتی که در سال 87 شاهد 29 میلیارد تومان بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی و 14 میلیارد تومان زیان انباشته بود در حال حاضر به مرحله ای رسیده است که پیش بینی می شود در سال جاری شاهد تعدیل مثبت در سود باشیم.

 

پرویز خسروشاهی با اشاره به موضوع جابه‌جایی کارخانه سرب و روی زنجان، ابراز کرد: در سال‌های نه‌چندان دور محل این کارخانه خارج از شهر تلقی می‌شد، اما با توسعه شهری هم‌اکنون احساس می‌شود که باید محل کارخانه تغییر کند.
 

این مقام مسئول، تصریح کرد: انتقال کارخانه سرب و روی یک الزام حکومتی است و بر اساس زمان‌بندی مشخص، این کار باید انجام شود، به همین خاطر با مطالعات انجام شده مقرر گردیده است کارخانه به 62 کیلومتری غرب زنجان منتقل شود.


خسروشاهی، مشکل اصلی جابه‌جایی این کارخانه را طولانی شدن روند تغییر کاربری محل فعلی برای فروش و تامین منابع مالی برای کارخانه جدید عنوان کرد و یادآور شد: مشکلات مربوط به تغییر کاربری در استان حل شده است و منتظر تصمیم نهایی شورای عالی مسکن و شهرسازی هستیم.


وی با بیان اینکه با تصویب تغییر کاربری از سوی شورای عالی مسکن و شهرسازی، زمین کارخانه فعلی به مجتمع تفریحی و رفاهی تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: ایجاد باغستان در این محل قطعی شده است، هر چند در ابتدا نظراتی در رابطه با احداث کارخانجات دیگر در این محل مطرح بود، اما با توجه به حساسیت کار مقرر شده است این محل به مکانی برای تفریح شهروندان زنجانی تبدیل شود.


این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا بازه زمانی برای جابه‌جایی کارخانه مشخص شده است یا نه؟، گفت: منتظر جواب نهایی از سوی مسئولان کشور هستیم و با اخذ نتیجه سعی خواهیم کرد در زمانی کمتر از 5 سال این جابه‌جایی انجام شود.


مدیرعامل شرکت ملی سرب و روی زنجان، به صدور 85 درصدی محصولات تولید شده در این کارخانه اشاره کرد و افزود: در حال‌حاضر عمده مشکل کارخانه در حوزه صادرات مربوط به انتقال ارز است که سعی شده است با اتخاذ تصمیمات کارشناسی این مواد برطرف شود تا تحریم خللی در روند کار ایجاد نکند.


وی به مشکل تامین خاک برای این کارخانه اشاره کرد و افزود: تامین خاک در آینده از نگرانی‌های مسئولان کارخانه است و معتقدیم اگر معدن انگوران به صاحبان صنعت واگذار شود بسیاری از معضلات موجود برطرف خواهد شد.


خسروشاهی، افزود: مذاکراتی در رابطه با واگذاری معدن انگوران و همچنین واردات خاک مورد نیاز از سایر کشورها انجام شده است که با تحقق آن شاهد تحول در این حوزه خواهیم بود.


پایان پیام/

کد خبر 100217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha