شهید غنی‌پور از دل محفل ادبی درون مسجد برخاست

یک نویسنده معتقد است که شورای نویسندگان مسجد جوادالائمه توانست با تداوم و تعقیب خط فکری مشخص، نویسندگان موفقی را به جامعه ادبی کشور معرفی کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، فیروز زنوزی‌جلالی، نویسنده در مورد جشنواره شهید غنی‌پور گفت: وقتی نام شخصیتی بر روی جشنواره‌ای قرار می‌گیرد بهتر است تمامی انتخاب‌ها و معیارهای جشنواره متناسب با شخصیت، افکار و منش آن شخص باشد.


وی ادامه داد: در جشنواره شهید غنی‌پور هم باید این موضوع کاملا رعایت شود. مسؤولان برگزارکننده و دست‌اندرکاران این جشنواره باید بتوانند این جشنواره را کاملا متناسب با افکار و شخصیت شهید غنی‌پور برگزار کنند.


وی افزود: از آنجایی که شهید غنی‌پور از دل محفل ادبی در درون مسجد برخاست، بهتر است حرمت مسجد در این جشنواره حفظ شود. باید با ظرافت با موضوع برخورد شود تا عادت ذهنی مخاطب و انتظار او از چنین جشنواره‌ای به هم نخورد. همچنین داوران باید در برابر انتخاب‌های خود پاسخ‌گو باشند و بتوانند دلیل انتخاب خود و میزان هماهنگی اثر با نام و طرز فکر و شخصیت شهید غنی‌پور را توضیح دهند.‏


جلالی یکی از دلایل موفقیت شورای نویسندگان مسجد جوادالائمه را تداوم و استمرار آن نام برد و گفت: هر محفل ادبی اگر دوام داشته باشد، مفید است؛ نمونه‌اش محفل ادبی مسجد جوادالائمه است که توانست نویسندگان زیادی را به جامعه ادبی کشور معرفی کند. این محافل کمک می‌کنند خط فکری مشخصی در یک گروه جا بیفتد و مسیر را برای آن‌ها مشخص می‌کند.‏


این نویسنده تصریح کرد: اگر این جشنواره فقط به برگزاری مراسم در یک روز خاص از سال بسنده نکند و بتواند آثار برگزیده را بعد از انتخاب در جلساتی با حضور کارشناسان نقد و بررسی و تحلیل کند، بیشتر می‌تواند به رشد و پیشرفت ادبیات کشور کمک کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 100148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha