به گزارش خبرگزاری شبستان در کرمانشاه، ۱۶آذر به عنوان روز دانشجو در هندسه فرهنگی و سیاسی کشور متجلی بوده و سالگشت میقات علم ، سیاست و شهادت در گستره مقدس دانشگاه می باشد و دانشجویان به عنوان مرکز ثقل برنامه های علمی کشور، موتور محرکه تلاش های فرهنگی و علمی در قاموس آینده نگری و قوام دانش و آگاهی می باشند.
برنامه ریزی برای جوانان و دانشجویان در گفتمان نورانی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) هویدا و آشکار است به گونه ای که معظم له در بیانیه گام دوم به کرات از عنوان جوانان و ضرورت توجه به آنان یاد می کنند و این نشان دهنده اهمیت و تاثیرگذاری آن ها در جامعه است.
اهمیت دانش وپژوهش به حدی است که دشمن با صرف وقت و هزینه های فراوان برای ترور یک شخصیت علمی همچون دکتر "فخری زاده"برنامه ریزی می کند و می داند او از هر سلاح و موشک و بمبی برایش خطرآفرین تر است، هرچند غافل است که دانشجویان بصیر ما با همت والایشان، آن شهید بزرگ را الگوی خود قرار داده و با تمام توان راه اورا ادامه خواهند داد.
عنوان دانشجویی و تأثیر شگرف ان بر ابعاد علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعه آنقدر بالا و پر اهمیت است که شهید بهشتی دانشجو را مؤذن جامعه می داند: «دانشجو مؤذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود»
پس دانشجویان ما نباید از وظایف اجتماعی خود که همانا روشنگری و آگاهی بخشیدن به مردم و مقابله با شبهه افکنی های دشمنان است غافل باشند.
امید که دانشجویان عزیز ما، که از پویاترین اقشار جامعه می باشند بیش از گذشته با بال های دانش و احساس مسوؤلیت، افق های روشن و امید واری را در آسمان کشور به نظاره بنشینند و خود نقش اصلی این موفقیت و بهروزی باشند.
یادداشت: علیرضا شهرستانی استاد دانشگاه
نظر شما