حجت الاسلام علی میرزابیگی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی خرمدره به خبرنگار شبستان گفت: در گام نخست اجرای طرح ریشهکنی بیسوادی قرآنکریم در این شهرستان، 7 هزار نفر تحت سنجش قرار گرفتند که از این تعداد سه هزار و 500 نفر واجد شرایط آموزش تشخیص داده شدند.
وی افزود: 50 درصد باقی مانده نیز موفق به دریافت اعتبارنامه قرآنی از ادارهکل تبلیغات اسلامی استان شدند.
این مقام مسئول تصریح کرد: از مجموع افراد نیازمند آموزش، تاکنون 2 هزار نفر تحت تعلیم مفاهیم قرآنی قرار گرفتهاند و مابقی نیز در شرف حضور در دورههای آموزشی هستند.
حجتالاسلام میرزابگی، ادامه داد: اجرای طرح سنجش قرآنی در حوزه ادارات و بخشهای صنفی و صنعتی شهرستان نیز در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام مسئول یادآور شد: اجرای مطلوب سنجش و آموزش قرآنکریم به مؤسسات قرآنی و خانههای قرآنی شهرستان ابلاغ شده است تا در چارت کاری خود بگنجانند.
وی بر ایجاد انسجام کاری بین دستگاههای متولی اجرای طرح در مرکز استان تأکید کرد و یادآور شد: این هماهنگی باید در تمامی طرحها با اهمیت بالا صورت گرفته و سپس به شهرستانها ابلاغ شود تا این مراکز نیز بتوانند بلافاصله و در موعد مقرر اقدام به اجرای طرحها کنند.
این مقام مسئول اظهار کرد: قبل از اجرای طرح ریشهکنی بیسوادی قرآنکریم، یکسری طرحهای قرآنی اجرا شده بود که از لحاظ محتوایی با هم مغایرت داشتند که با تطبیقهای صورت گرفته، به برخی از افرادی که دورههای فوق را سپری کردهاند گواهینامه اهدا میشود.
حجتالاسلام میرزابگی، خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت خرمدره و نیز طرحهای مختلف قرآنی، پیشبینی میکنیم حداقل 30 هزار نفر را در شهرستان تحت پوشش برنامه ریشهکنی قرآنکریم قرار دهیم.
وی با اشاره به فعالیت 7 مدرسه قرآنی در این شهرستان، عنوان کرد: این مدارس به شکل مستقل اقدام به برگزاری دورههای مختلف قرآنی میکنند که به نوعی با طرح ریشهکنی موازیکاری میباشد.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی خرمدره خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرحهای قرآنی، موازیکاری بین این اداره و نیز مدارس قرآنی بسیار مشهود است که میبایست تمامی این امور با نظارت بخشهای مختلف تسهیل شوند.
پایان پیام/
نظر شما